Reisinformatie "Ladies Only"

De luxe touringcar met toilet, koffiemachine, bar en dvd-schermen staat vanaf ongeveer 01:30 uur klaar op de carpoolparkeerplaats Baarn Noord.

De bus vertrekt 's nachts om 02:00 uur vanuit Baarn richting Calais in Frankrijk, deze reis duurt ongeveer 3,5 uur.

Let op! opstappen bij Gorinchem (hotel Gorinchem afrit 27 aan de A27 ) of Grensovergang Hazeldonk bij Breda is mogelijk.

In Calais volgt de paspoortcontrole en gaan we met de bus op de boot. De vaartijd naar Dover is 90 minuten dus tijd voor een ontbijtje en opfrismoment aan boord.

Na aankomst in Dover rijdt de bus naar Lewisham, een buitenwijk van Londen, waar we de trein of metro naar de stad nemen.

Aankomsttijd in Lewisham zal ongeveer 09:30 lokale tijd zijn (In Engeland is het 1 uur vroeger).

Iedere lady krijgt een routebeschrijving naar de opstapplaats. Een dagkaart voor onbeperkt gebruik van het openbaar vervoer kost 12 euro en is vooraf te reserveren.

Je kunt uitgebreid shoppen, rondwandelen, lunchen bij Harrods of in een gezellige pub en de prachtige kerstversiering bewonderen.

's Avonds rond 19:30 uur lokale tijd zal de bus weer vertrekken vanaf Lewisham naar Dover.

Tijd om de vermoeide voeten uit te laten rusten en te relaxen met de film "The Intern" met Anne Hathaway en Robert de Niro.

De boot van 22:00 uur lokale tijd zal ons terugvaren naar Calais en de bus zal rond 04:00 uur weer terug zijn in Baarn.


Tip: Neem een kussen en deken mee zodat je deze uren kan slapen. (ook comfortabele losse kleding is handig) Alle slaapspullen kunnen in de bus blijven liggen na aankomst in Londen.