Kosten & Voorwaarden

KOSTEN

De dagtocht kost 55* euro per persoon. Dit is exclusief een dagkaart voor het openbaar vervoer maar inclusief iets lekkers in de bus.

Wees er snel bij want vol=vol

Je inschrijving is geldig na betaling. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen dan ben je je geld kwijt. Je mag natuurlijk wel zelf iemand zoeken die mee wil in plaats van jou. Soms is er een wachtlijst en kan ik dus helpen bij het vinden van een nieuwe deelnemer.

VOORWAARDEN

Ik organiseer deze dagtocht dit jaar voor de 7de keer zonder winstoogmerk. Het idee voor dit dagje is ooit geboren tijdens een afscheidsetentje en is zo gezellig dat het ieder jaar weer lukt om voldoende enthousiastelingen te vinden die mee willen.

De kosten van de bus, overtocht, dagkaart Londen en advertentiekosten kunnen precies betaald worden bij voldoende deelneemsters. (vandaar dus de regeling dat je bij afmelding zelf een andere lady mag zoeken)

Het gezelschap is heel divers en varieert qua leeftijd van jonge tieners vanaf 13 jaar tot fitte powergirls van 70 jaar. Dus oma's en kleindochters, moeders met tieners, collega's, vriendinnen, sportmaatjes en buurvrouwen.

Het is een lange, gezellige maar ook vermoeiende dag dus enige fitheid is gewenst. Bij deze laatste jubileumeditie mag iedereen mee!

Gedurende de dag loop je met gemak zo'n 10 km en je slaapt wel wat in de bus maar het is alles bij elkaar toch een ruime 24-uurs tocht.

Tijdens de busreis is er een ongevallenverzekering en de bus is van een gecertificeerde onderneming. In Londen zelf, dus buiten de bus, ben je niet verzekerd tenzij je zelf hiervoor een reisverzekering hebt.

Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ;

  • geldigheid van je reisdocument; ID kaart of geldig paspoort zijn noodzakelijk.
  • Vertraging van de bus onderweg door wegwerkzaamheden of een ongeval.
  • Vertraging van de boot door gewijzigde vaarschema of weersomstandigheden.
  • Verlies van persoonlijke eigendommen in de bus, op de boot of in Londen.
  • Het missen van de bus bij vertrek uit Baarn of vanaf de opstapplaats in Lewisham.
  • Zitplaatsen in de bus; er zijn geen stoelnummers en wil je dus bij elkaar zitten kom dan op tijd! (Stoel op heenreis is stoel op terugreis).
  • Boeking hotelovernachting en eventuele problemen met deze boeking.

* prijs onder voorbehoud.